Καλωσορίσατε στον ιστότοπο της Βιοτεχνίας SIROFIΝ. Οι μηχανισμοί συρόμενων πορτών είναι η ειδικότητά μας και εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα μας, να ενημερωθείτε για τις τεχνικές τους προδιαγραφές και να μελετήσετε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για συρόμενες εξωτερικές ή εσωτερικές πόρτες, συρόμενες ντουλάπες και πτυσσόμενες πόρτες ή άλλες ελαφριές συρόμενες κατασκευές που θα εξυπηρετήσουν τον δικό σας σχεδιασμό.

Οι μηχανισμοί για συρόμενες πόρτες κάθε τύπου παρασκευάζονται πρωτοποριακά στην Βιοτεχνία μας από το 1975 και έχουμε την έδρα μας στο Γαλάτσι στην Αθήνα.

Ο μηχανισμός συρόμενης πόρτας αποτελείται από την πάνω συρόμενη ράγα αλουμινίου που είναι ο οδηγός αλουμινίου ή με απλά λόγια η σταθερή τροχιά πάνω στην οποία κινούνται τα βαγονέτα που φέρουν και όλο το βάρος της ανάρτησης για συρόμενα και πτυσσόμενα κάθε τύπου και διαιρείται σε κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο τοποθέτησης (ή εμφάνισης) σε μηχανισμό για πόρτα συρόμενη εξωτερική, συρόμενη εσωτερική ή χωνευτή, το είδος αναδίπλωσης του φύλλου σε απλή συρόμενη ή πτυσσόμενη, το βάρος και συχνότητα χρήσης σε ελαφριά συρόμενα ή βαρέως τύπου και τέλος βάσει του ανοίγματος που εξυπηρετούν σε κλασικούς μηχανισμούς συρομένων θυρών, συρόμενα ντουλάπια και άλλες ελαφριές κατασκευές.

Οι συρόμενοι μηχανισμοί μας κατασκευάζονται με αυστηρό έλεγχο ποιότητας με σεβασμό στην απαίτηση του καταναλωτή για εύρυθμη και αθόρυβη λειτουργία, απεριόριστη διάρκεια ζωής και εύκολη τοποθέτηση ακόμα και από μη ειδικευμένους. Κάθε περίπτωση για συρόμενη πόρτα και συρόμενες πόρτες ντουλάπας, αντιμετωπίζεται από εμάς ξεχωριστά και με μεγάλη ευχέρεια για πατεντάρισμα. Οι συρόμενες ράγες αλουμινίου μπορούν να κοπούν, τρυπηθούν και στηριχτούν με κάθε δυνατό τρόπο κατόπιν σχεδιασμού με τον πελάτη.

Όλοι οι μηχανισμοί συρόμενης πόρτας είναι ετοιμοπαράδοτοι εντός ολίγου κατόπιν παραγγελίας.