Στην βιοτεχνία μας ασχολούμαστε αποκλειστικά με την μελέτη και κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων μηχανισμού για συρόμενα και πτυσσόμενα συστήματα κάθε τύπου, παρέχοντας στους πελάτες μας μοναδική ποιότητα προϊόντων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Οι δικοί μας συρόμενοι και πτυσσόμενοι μηχανισμοί είναι σχεδιασμένοι για ξύλινες, σιδερένιες, ή πλαστικές πόρτες, πλαίσια παντός τύπου, ταμπλώ, ντουλάπες και παράθυρα με ή χωρίς σκάψιμο και παραδίδονται βαμμένοι ή άβαφοι χωρίς περιορισμό βάρους, με συστήματα αεροστέγασης, εγκατάσταση και στερέωση σύμφωνα με την απαίτηση της κατασκευής.

Αξιοποιώντας τις εμπειρίες μας στα συρόμενα – πτυσσόμενα για παραπάνω από 30 χρόνια, μελετήσαμε και βελτιώσαμε ατέλειες άλλων συστημάτων με οδηγό πάντα την απαίτηση του ξυλουργού για πραγματικά εύκολη τοποθέτηση και ξεμοντάρισμα, άψογη λειτουργία και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μέσα από την πολυετή μας παρουσία στον χώρο αποκτήσαμε νέους φίλους και συνεργάτες που εκτίμησαν σε εμάς την συνέπεια, ευελιξία, τεχνική υπεροχή, οικονομία και αντοχή των προϊόντων μας και εμείς τους ανταμείψαμε με το παραπάνω.

Στοχεύουμε στην συνεργασία με όσους μπορούν να ξεχωρίσουν το καλύτερο από το καλό και βέβαια εκτιμούν την τέλεια εξυπηρέτηση. Όραμά μας είναι να διατηρήσουμε την ισχυρή μας θέση στον τομέα των μηχανισμών για συρόμενες πόρτες παρακολουθώντας ανελλιπώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμόζοντας διαρκώς νέες μεθόδους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Γεώργιος και Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.